Πανοραμική θέα

Αγναντεύεστε τη θάλασσα

Μπαλκόνι με πανοραμική θέα. Αγναντεύεστε τη θάλασσα, το Μερσίνη ( λιμάνι Σχοινουσας), τα γύρω νησιά και απολαύστε τον ήλιο να βουτάει στην θάλασσα από την καλύτερη τοποθεσία για ηλιοβασίλεμα του νησιού.

Παραδοσιακή αισθητική με χειροποίητα μεταλλικά έπιπλα συνδυάζεται με γλυκιά διακόσμηση για να προσφέρουν στο κάθε δωμάτιο ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που θα στεγάσει τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Όλα τα δωμάτια παρέχουν ντουλάπα ρούχων, επιτραπέζιο ψυγείο και μικροσυσκευες  για ζεστά ροφήματα, κλιματισμό, διαμορφωμένο χώρο για αποσκευές, δυο  μονά κρεβάτια άλλα και τη δυνατότητα επιλογής ενός υπερδιπλου κρεβατιού ( king size) , έπιπλο με καθρέφτη και φυσικά ιδιωτικό μπαλκόνι με καταπληκτική θέα.

Καθημερινή φροντίδα

Έμφαση στις υπηρεσίες

Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στις υπηρεσίες των δωματίων. Καθημερινή φροντίδα δωματίου, ασύρματη πρόσβαση δικτύου (wifi) υψηλής ταχύτητας, υπηρεσία μεταφοράς από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση,  υπηρεσία φύλαξης τιμαλφών σε κεντρικό χρηματοκιβώτιο, υπηρεσία πλυντηρίου κατόπιν αιτήματος και φυσικά σπιτικό πρωινό σερβιρισμένο στην άνεση του μπαλκονιού του δωματίου κατά την υψηλή περίοδο